Protecția datelor și confidențialitate


La Martin Corturi Evenimente tratăm cu seriozitate protecția datelor cu caracter personal ale clienților noștri. Datele comunicate în comenzile din magazinul nostru online sunt folosite pentru stabilirea, implementarea și gestionarea contractelor.

Datele obținute prin intermediul formularelor de înscriere nu vor face obiectul vreunei tranzacții între Martin Corturi Evenimente SRL și alte companii. Martin Corturi Evenimente are dreptul de a utiliza informațiile cu caracter personal figurând în chestionare sau furnizate pe orice altă cale de către clienți în scopul organizării de activități de marketing, în strictă conformitate cu prevederile legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date. Martin Corturi Evenimente va păstra confidențialitatea asupra acestor informații și se obligă să nu le divulge terților decât cu acordul expres al clienților.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Martin Corturi Evenimente in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana desemnata de dumneavoastra.
Sunteti obligat sa furnizati datele, in scopul procesarii comenzii, facturarii, livrarii, informarii Cumparatorului privind situatia contului lor de pe Site, informarea Cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Refuzul dvs. poate determina o executare deficitara a prezentului Contract din partea Martin Corturi Evenimente, putand conduce la imposibilitatea procesarii si anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Martin Corturi Evenimente si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: servicii financiare si fiscale, servicii de curierat.
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, cu exceptia prelucrarilor efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala si sa solicitati stergerea datelor. Totodata, aveti dreptul de a va opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor personale care va privesc in scopuri de marketing direct.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Martin Corturi Evenimente, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 41, sector 5, București, vis-a-vis de benzinarie Petrom sau email contact@corturi24.ro. Modalitatea de informare „verbal" se utilizeaza, in mod exceptional, in situatia in care nu se poate realiza informarea in alte modalitati (informare prin intermediul unei convorbiri telefonice, acestea fiind inregistrate). De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Martin Corturi Evenimente, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 41, sector 5, București, vis-a-vis de benzinarie Petrom, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa intervii asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, Martin Corturi Evenimente poate notifica Cumparatorii privind ofertele curente prin newsletter saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. SMartin Corturi Evenimente nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.printcolor.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea, Martin Corturi Evenimente poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, tel marketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate. 
Site-ul www.printcolor.ro foloseste masuri specifice de securitate impotriva pierderii, modificarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. In cazul pierderii de informatii cauzate de „Bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.corturi24.ro, Martin Corturi Evenimente nu-si asuma nici o responsabilitate.
Martin Corturi Evenimente nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenzile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor, a livrarii sau anuntarea promotiilor in curs, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Informatiile colectate includ: datele complete de facturare si numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre Martin Corturi Evenimente.

Regulamentul (UE) 2016/679 al parlamentului european si al consiliului va fi denumit in continuare “GDPR” (prescurtarea de la General Data Protection Regulation).

In conformitate cu GDPR, operatorul Martin Corturi Evenimente are sediul principal in punctul de lucru din Bd. Tudor Vladimirescu nr. 41, sector 5, București, vis-a-vis de benzinarie Petrom, prelucreaza in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata datele descrise mai jos.

Pentru comunicari, intrebari sau solicitari privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor in orice moment utilizand urmatoarele date de contact: Martin Corturi Evenimente, Bucuresti, Bd. Tudor Vladimirescu nr. 41, sector 5, București, vis-a-vis de benzinarie Petrom, email: contact@corturi24.ro

Datele personale ale persoanelor vizate, ale utilizatorilor site-ului www.corturi24.ro vor putea fi folosite pentru comunicari comerciale in relatia comerciala cu Martin Corturi Evenimente.

Informatiile din site privitoare la stoc / disponibilitatea produselor nu implica nici o raspundere din partea Martin Corturi Evenimente ca administrator al site-ului. Produsele si promotiile prezentate pe site-ul www.corturi24.ro sunt disponibile in limita stocului disponibil. Preturile produselor prezentate pe www.corturi24.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de Martin Corturi Evenimente Aceasta politica explica modalitatea de procesare a informatiilor personale pe care le oferiti pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online sau prin email. Informatie personala inseamna orice tip de informatie care identifica o persoana, respectiv numele, adresa sau telefonul. Martin Corturi Evenimente nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate niciunei parti neimplicate in contractul comercial cu persoana vizata. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor, a livrarii sau anuntarea promotiilor in curs, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti neimplicate in acest proces. Informatiile colectate includ dar nu se limiteaza la: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Orice modificare a politicii de confidentialitate care poate afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra, va fi pusa la dispozitia dvs. Va rugam sa verificati periodic regulile stipulate de aceasta politica, in scopul de a va actualiza preferintele.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati sau sa stergeti complet datele dumneavoastra personale aflate in posesia Martin Corturi Evenimente, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0724.541.971, sau prin email la contact@corturi24.ro In cazul in care aveti comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0742 491780 sau prin email la contact@corturi24.ro

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Martin Corturi Evenimente are obligatia de a administra datele dumneavoastra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate. Site-ul www.corturi24.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, modificarii sau folosirii improprii a informatiilor care se afla in controlul nostru. In cazul pierderii de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.corturi24.ro, Martin Corturi Evenimente nu-si asuma nici o responsabilitate.

Procesam toate datele personale colectate in mod legal, aceasta prelucrare fiind bazata pe Art. 6 paragraful 1 litera b) din GDPR. “Prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract.”

Procesam toate datele personale colectate in scopul derularii relatiilor comerciale, in scopul de marketing direct, si a analizei datelor. De asemenea, va vom contacta in aceste scopuri prin e-mail, SMS sau/si telefon.

In cazul in care ne-ati dat consimtamantul prealabil, vom utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a va furniza informatiile noastre prin e-mail, SMS sau telefon.

Pentru a atinge scopurile mentionate mai sus, utilizam furnizori de servicii, respectiv imputerniciti conform art. 28 GDPR, de exemplu furnizorii nostri de servicii pentru hosting, platforma si servicii de mentenanta, furnizorii de servicii de curierat sau furnizorii nostri de servicii pentru trimiterea e-mailurilor si SMS-urilor, contactarea telefonica sau imprimarea de materiale publicitare personalizate.

Asiguram prin reglementari contractuale, ca acesti furnizori de servicii prelucreaza date cu caracter personal in conformitate cu GDPR, pentru a garanta un nivel ridicat de protectie a datelor. Nu se efectueaza alte transferuri de date cu caracter personal catre alti destinatari, cu exceptia obligatiilor legale.

Pentru mai multe informatii despre protectia corespunzatoare a transferului international de date sau a copiei acestora, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor prin e-mail la adresa: contact@corturi24.ro.

Furnizarea urmatoarelor date cu caracter personal este necesara pentru a putea incheia un contract cu dvs. si pentru a procesa inregistrarea beneficiarului: numele, adresa de facturare, adresa de livrare, numarul de telefon, datele de identificare ale unei/unor persoane autorizate pentru achizitii. Datele dvs. personale vor fi stocate pana la momentul incetarii relatiei contractuale, cu exceptia cazului in care avem obligatia legala de a stoca in continuare datele dvs. in scopul de a le prezenta autoritatilor publice, de exemplu autoritatilor fiscale. Stocarea si transferul datelor dvs. personale catre autoritatile publice in scopul indeplinirii unei obligatii legale conform Art. 6 paragraful 1 litera c) GDPR.

Dreptul la protectia datelor cu caracter personal nu este un drept absolut; acesta trebuie luat in considerare in raport cu functia pe care o indeplineste in societate si echilibrat cu alte drepturi fundamentale, in conformitate cu principiul proportionalitatii.

Ca persoana vizata, puteti contacta responsabilul nostru pentru protectia datelor in orice moment si in mod gratuit, cu o notificare, folosind datele de contact mentionate mai sus in vederea exercitarii drepturilor dvs. rezultate din GDPR. Aceste drepturi sunt urmatoarele:

• Dreptul de acces, articolul 15 GDPR, Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc.

• Dreptul la rectificare, articolul 16 GDPR, Persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care o privesc.

• Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), articolul 17 GDPR, Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului stergerea datelor cu caracter personal care o privesc, fara intarzieri nejustificate, iar operatorul are obligatia de a sterge datele cu caracter personal fara intarzieri nejustificate, in cazul motivelor prezentate conform GDPR.

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii, articolul 18 GDPR, Persoana vizata are dreptul de a obtine din partea operatorului restrictionarea prelucrarii in cazul in care se aplica unul din cazurile prevazute in articolul 18 GDPR.

• Dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR.

• Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu intentia de a inceta prelucrarea (dreptul la obiectie, articolul 21 GDPR).

Marca și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest site este deținut de Martin Corturi Evenimente sau de afiliații săi. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către Martin Corturi Evenimente ori de titularul acestui drept.

Toate drepturile sunt rezervate Martin Corturi Evenimente SRL.

Este strict interzisă folosirea acestui site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau hărțuirea Martin Corturi Evenimente SRL sau a afiliațiilor săi.


No products

To be determined Transport
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Finalizeaza comanda